Elfajult a vita

2024. 01. 04., cs - 12:50
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették azt a hevesi nőt, aki egy késsel életveszélyesen megsebesítette a párját. 

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2024. január 2-án életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt vett őrizetbe egy hevesi lakost.

A gyanú szerint a 27 éves nő január 1-én este párjával autózott Hevesen, amikor egy korábbi nézeteltérés miatt vita alakult ki közöttük, majd egy késsel megszúrta élettársát. Az elkövető ezután mentőt hívott a férfihoz, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba.

A nyomozók H. Kittit gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a bűnügyi felügyeletét, melyet a bíróság január 4-én el is rendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.