Elfogta a rendőrség a csongrádi dohánybolt kirablóját-képek

2014. 04. 10., cs - 08:40
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A híradókból merítette az ötletet.

Elfogta a Csongrádi Rendőrkapitányság azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2014. január 5-én az esti órákban kirabolta a helyi benzinkúton lévő Nemzeti Dohányboltot. A csongrádi R. Lajos egy baseball ütővel ment be az üzletbe, megfenyegette az alkalmazottat, majd némi készpénzzel elmenekült a helyszínről. Az arcát sállal és napszemüveggel takarta el.

A 22 éves helyi férfi kihallgatásán azt mondta a csongrádi nyomozóknak, hogy az ötletet a híradókból vette. A sálat és a napszemüveget a rablás után elégette, a pénzt pedig felélte.

Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Az ügyben korábban kitűzött nyomravezetői díjat a rendőrség visszavonta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözték, elfogták

A Keszthelyen elfogott enyingi férfit garázdaság miatt keresték a hatóságok, most már a büntetés-végrehajtási intézetben van.

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.