Elfogták a rendőrök a berhidai betörőt

2023. 03. 07., k - 15:30
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták a 35 éves férfit.

A sértett 2023. március 2-án tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy a Berhidán található, jelenleg lakatlan családi házához tartozó melléképületbe ismeretlen tettes lakatlevágás módszerével bejutott, majd onnan megközelítőleg 1,5 millió forint értékben villanyszereléshez szükséges rézből készült kábeleket, valamint különböző szerszámgépeket is ellopott.

Az adatgyűjtés során egy 35 éves veszprémi lakos került a rendőrség látókörébe. Az egyenruhások a férfit 2023. március 6-án délután Várpalotán fogták el, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók ezután őrizetbe vették, majd gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen a letartóztatásának indítványozására.

A tettes ellen lopás bántett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.