Elfogták a rendőrök a késes támadót

2021. 01. 08., p - 07:07
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Rövid időn belül beazonosították, és elfogták a 66 éves vizslási lakost a salgótarjáni nyomozók.

A rendőrség ügyeletére 2021. január 6-án 23 óra 11 perckor tettek bejelentést, miszerint az egyik vizslási ingatlanban egy időskorú férfit megpróbáltak kirabolni. A salgótarjáni nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés, és az azonnalos forrónyomos intézkedés eredményeképp öt órán belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 66 éves helyi lakost.

A megalapozott gyanú szerint a férfi röviddel a bejelentést megelőzően a település belterületén, az egyik családi ház ajtajának üvegét betörte, az ajtót kinyitotta és bement az ingatlanba. A gyanúsított ezután egy késsel a kezében pénzt követelt az időskorú sértettől, aki védekezésképp megütötte a támadót. A 66 éves terhelt ezután a helyszínről elfutott.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított vizslási lakost a nyomozók rablás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették. A hatóság tagjai a napokban előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat körözése volt a rollertolvajnak

A férfi a VI. kerületben egy járókelőtől kért szerszámot az előzőleg lopott elektromos roller zárjának feltöréséhez, majd egy pincében bújt el, amikor rendőrt hívtak, de így is elfogták.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a macedón sofőr ellen, aki 8 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.