Elfogták a rendőrök a volt élettársát késsel fenyegető férfit

2023. 10. 02., h - 13:59
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 47 éves férfit.

Az adatok alapján az ittas állapotban lévő osztrák férfi 2023. szeptember 30-án 14 óra körül szóváltásba keveredett korábbi párjával annak kisrécsei lakóhelyén. Miután a szintén osztrák állampolgárságú nő távozásra szólította fel, a férfi dühében egy késsel arra kényszerítette a volt élettársát, hogy egy papírlapra írja azt, hogy lemond minden tulajdonáról az ő javára. A sértett ezután elmenekült otthonról, és egy ismerősétől kért segítséget, aki értesítette a rendőröket.

A járőrök a 47 éves férfit a helyszínen elfogták, és előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.