Elfogták a rendőrökre lövöldöző férfit

2023. 11. 04., szo - 01:57
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrökre adott le több lövést az az erdőtarcsai férfi, akit a Terrorelhárítási Központ munkatársai lakásán fogtak el.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányág Tevékenység-irányítási Központjába november 3-án 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Erdőtarcsán, egy ott lakó 66 éves férfi megöléssel fenyegette szomszédja gyermekét. A helyszínre elsőként a Pásztói Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály  járőrei érkeztek, akik felé  a  fenyegetőző férfi egy fegyvernek látszó tárggyal két alkalommal lövést adott le. A lövedék az egyik járőrt a felső testén találta el, ő ennek következtében könnyű sérülést szenvedett. Ezt követően a lakásába bezárkózó 66 éves fegyveres férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai elfogták. Az elsődleges nyomozási cselekmények - ügyészi irányítás mellett - folyamatban vannak.

Az ügyben minősített hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást az elkövető őrizetbe vétele mellett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eredményes vadászat a vadászkürtért

A Győri Rendőrkapitányság a napokban zárta le egy 41 éves férfival szemben folytatott büntetőeljárását, aki Győrben egy vadászkürtöt talált és lopott el.

 

Nem várt belépő

Az üzlet megköttetett, de a dílert és több mint fél kiló drogot már az erzsébetvárosi rendőrök vitték el a kapualjból.

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.