Elfogták a robbantással fenyegető férfit

2022. 05. 04., sze - 07:55
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés miatt indított ellene büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. május 1-én 21 óra körüli időben telefonált be a hívásfogadó központba egy férfi, hogy Keszthelyen, a Csík Ferenc sétányon megrendezett majálison bombát helyezett el, ami 60 perc múlva robbanni fog. A rendőrök a helyszínre érve kiürítették a sétányt és átvizsgálták a területet, robbanóanyagot azonban nem találtak.

A rendőrök adatgyűjtést követően beazonosították és elfogták a fenyegetőző 48 éves helyi lakost, majd előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.