Elfogták a tárolófeltörőt

2022. 08. 10., sze - 15:32
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az 57 éves férfit.

Veszprémi társasházak lakói tettek bejelentéseket a rendőrkapitányságra 2022. május közepétől augusztus elejéig arról, hogy a lakásukhoz tartozó zárt tárolóhelyiségekbe ismeretlen személy behatolt és azokból különféle tárgyakat lopott el, melyek között voltak szerszámok, szerszámgépek, horgászfelszerelések, illetve műszaki cikkek. Az egyes sértetteknek - öt különböző helyszínen - százezer forinttól ötszázezer forintig terjedő kára keletkezett. Az ismeretlen elkövető egy hatodik sértett esetében a lakásának előterébe ment be a csukott, de nem zárt bejárati ajtóján keresztül és onnan egy tízezer forint értékű válltáskát vitt el.

Az ügyben lefolytatott széleskörű adatgyűjtés eredményeként a veszprémi nyomozók a feltételezett elkövető személyét beazonosították, majd 2022. augusztus 9-én Veszprém egyik lakótelepén elfogták, a kapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az 57 éves helyi férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.