Elfogták a tolvajduót

2023. 09. 19., k - 13:00
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy páros ellen, amely lakókocsiba és nyaralóba tört be Csongrádon.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2023. június 18-án hajnalban Csongrádon betörtek egy lakókocsi előterébe. A zsákmány egy hangfal, valamint több üveg alkohol volt csaknem 60 ezer forint értékben. A nap folyamán egy nyaralóba is behatoltak, ahonnan szintén alkoholt és kávékapszulát loptak. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították egy 32 éves férfit és 15 éves társát, akiket elfogtak, és előállították őket a Csongrádi Rendőrkapitányságra.

A lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárást a rendőrök befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.