Elfogták a tolvajokat a tapolcai rendőrök

2022. 01. 14., p - 12:23
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók egy 29 éves helyi és egy 38 éves győri férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Állampolgári bejelentés érkezett 2022. január 8-án a rendőrségre arról, hogy ismeretlen tettes Tapolcán egy lakás nyitott teraszán álló szekrényből ruhaneműket és különböző szerszámgépeket tulajdonított el több százezer forint értékben. Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók látókörébe került egy 29 éves helyi és egy 38 éves győri lakos, akiket 2022. január 13-án Tapolcán elfogtak, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták őket. A gyanúsítottak elmondták, hogy az ellopott értékek egy részét elrejtették, másik részét pedig továbbértékesítették. A rendőrök a házkutatás alkalmával megtalálták a lopásból származó elrejtett tárgyakat, melyeket lefoglaltak, és visszaadták azokat a sértettnek.

A két férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy pályán a biztonságos közlekedésért

A MOL-Tatabánya Kézilabda Klub és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodást kötött a biztonságos közlekedés elősegítésében.

 

Helikopterrel keresték az illegális migránsokat

Elfogtak egy svéd embercsempészt Balotaszállásnál a megye rendőrei. A férfi 35 határsértőt szállított, akik közül 34-en elszaladtak, végül a Készenléti Rendőrség helikoptere segített a felkutatásukban.

 

Lezárt akta: ingázó betörő

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy gyulai férfi ellen, aki Szegeden több családi házat tört fel.

 

A mérleg: hétrendbeli lopás

A rendelkezésre álló adatok alapján hét bűncselekményt követett el egy férfi az elmúlt időszakban Kunmadarason. A karcagi rendőrök kitartó munkája vetett véget a sorozatnak.