Elfogva a demecseri díler

2022. 03. 24., cs - 12:32
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Új pszichoaktív anyagot árult, a rendőrök őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2022. március 23-án elfogták T. D. demecseri lakost, akit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítanak. A nyomozás adatai szerint a 42 éves férfi abból biztosította megélhetését, hogy demecseri otthonában rendszeresen árusított új pszichoaktív anyagnak minősülő bódítószereket. A rendőrök több vásárlót is kihallgattak, akik elmondták, hogy pakettenként 3-5000 forint közötti összeget fizettek az anyagért, de akadt közöttük olyan is, aki pénz híján szexet ajánlott fizetség gyanánt, amit a férfi el is fogadott. A rendőrök T. D.-t otthonában fogták el, és a megtartott kutatás alatt készpénzt, kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint a kiméréséhez és csomagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A demecseri nyomozók T. D.-t gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.