Ellopta a templom adománygyűjtőjét

2023. 09. 13., sze - 10:12
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tardosi lakos a falból kitépte a fém pénzkazettát, majd távozott. A rendőrök még aznap kihallgatták és őrizetbe vették az elkövetőt.

Résnyire nyitott ajtón jutott be egy tardosi templomba a 44 éves helyi lakos szeptember 12-én napközben. A falra szerelt lemezkazettát a falból kitépte, és az abban lévő körülbelül 160 ezer forinttal együtt távozott. Még aznap észlelték a lopást, és értesítették a rendőröket. A tatai nyomozók adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, a 44 éves férfit. Őt még aznap 19 óra előtt elfogták. Nála közel 10 ezer forint volt, amit lefoglaltak. A tardosi lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás bűntett miatt indult eljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették a férfit, aki már több vagyon elleni bűncselekményt elkövetett.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alázatos munkával elért renomé

Balogh Krisztina c. r. alezredest, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) székesfehérvári osztályvezető-helyettesét az Emberi Méltóság Védelméért Díjjal tüntették ki. A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományázott kitüntetéssel a bűnügyi szakember emberkereskedelem elleni küzdelemben nyújtott hosszú ideje tartó, kiemelkedő munkáját ismerték el.