Ellopta, eladta, bevallotta

2021. 11. 29., h - 07:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy lábatlani munkásszállóról lopott el egy laptopot a kecskeméti férfi. Az esztergomi rendőrök befejezték a vele szemben folytatott eljárást.

A 29 éves gyanúsítottnak anyagi gondjai voltak, ezért úgy döntött, valahogy pénzhez jut. Egy lábatlani munkásszállón tartózkodott 2021. február 11-én, amikor egyik ismerőse áthívta őt, hogy megmutassa neki a laptopját. Másnap úgy döntött, ellopja a készüléket, ezért az ajtót benyomva bement a sértett szobájába, és elhozta onnan a több mint 700 ezer forintot érő gépet. B. Márk ezt követően hazautazott, és pár nap múlva eladta a laptopot, az érte kapott pénzt pedig elköltötte. A sértett február 13-án tett feljelentést az Esztergomi Rendőrkapitányságon. A rendőrök adatgyűjtést követően azonosították az elkövetőt, a 29 éves kecskeméti lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szélesített portfólió

A ráckevei rendőrök azonosították és elfogták azt a ráckevei párt, akik a gyanú szerint több ingatlanba bejutva vittek mindent, ami csak megtetszett neki. Több százezer forintos kárt okoztak a kilenc ingatlan tulajdonosának.