Először kábellel ütött, majd bozótvágó késsel fenyegetőzött

2023. 02. 03., p - 12:33
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 80 éves veszprémi férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 2-án délelőtt arról, hogy Veszprém külterületén egy személyt bozótvágó késsel megtámadtak. A kiérkező körzeti megbízott megállapította, hogy egy parkolási konfliktus kapcsán a bejelentő és egy ott ingatlantulajdonnal rendelkező férfi összeszólalkozott. Utóbbi oly módon adott nyomatékot felháborodásának, hogy autójából elővett egy faágra húzott kábeldarabot, mellyel több ütést mért a sértettre. Az ütlegelésnek az vetett véget, hogy a bejelentő a kábeldarabot támadójától elvette, és azt eldobta. Ekkor a 80 éves férfi egy bozótvágó kést vett elő járművének csomagtartójából, majd azzal fenyegette meg a másikat annak jelenlévő hozzátartozói előtt.

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, majd előállították Veszprémi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítsenek azonosítani!

A keszthelyi nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

 

Bújócska

Ruhák alá bújt egy gyanúsított, amikor a Kunhegyesi Rendőrőrs szolgálatos állománya elszámoltatni érkezett. Őrizet lett a vége.

 

Keressük Farkas Nórát

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a 42 éves nő megtalálása érdekében.