Előzetesben: lopott a munkaadójától

2018. 01. 20., szo - 09:14
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közel kilenc millió forint értékben lopott el készpénzt és arany ékszereket egy győri férfi a munkaadójától. A pápai nyomozók őrizetbe vették.

A győri sértett 2017. december 15-én reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy a pápai piac területén leparkolt gépkocsijából eltűnt a kézitáskája, amelyben több millió forint értékű készpénzét és arany ékszereit tartotta. A pápai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd 2018. január 17-én győri otthonában elfogták az 52 éves román állampolgárságú O. Jánost, aki a bűncselekmény elkövetésének idején a sértett sofőrjeként tartózkodott a helyszínen. A férfi győri lakásában, továbbá két debreceni ismerősénél is házkutatást tartottak 2018. január 17-én a nyomozók, amelynek során közel hét millió forint értékben foglaltak le készpénzt és ékszereket, valamint olvasztott nemesfémet, amelyeket O. János helyezett el az adott ingatlanokban, vagy adott ajándékba ismerősének.

A román állampolgárságú férfit – őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki jelentős értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. január 19-én elrendelt.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábeleket loptak

A debreceni rendőrök nyolc pocsaji férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Köszöntötték

A dunakeszi rendőrök hatalmas meglepetést okoztak a három éves Eliotnak.