Előzmény nélkül támadt

2024. 01. 08., h - 11:59
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy órán belül kézre kerítettek egy 44 éves hajdúszoboszlói garázdát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2024. január 5-én 13 óra körül arról, hogy ismeretlen tettes minden előzmény nélkül megütött Veszprém belvárosában egy járókelőt. A sértett a járőröknek elmondta, hogy hárman sétáltak a városban, amikor egy mellettük elhaladó, számukra teljesen idegen férfi minden előzmény nélkül megütötte a társaság egyik női tagját. Az elkövető ezek után még szitkozódott, majd továbbment.

A járőrök a bejelentést követő egy órán belül Veszprémben elfogták a 44 éves hajdúszoboszlói férfit, majd előállították, és a nyomozók  – őrizetbe vétele mellett – garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Több kiló droggal fogták el

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 55 éves férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntette miatt.

 

Elfajult a haragos viszony

Gyújtogatásig mérgesedett két férfi vitája. A berettyóújfalui rendőrök rongálás miatt nyomoztak.

 

Súlyos balesetet okozott Budapesten

A sofőrnek nem volt jogosítványa, az autó nem rendelkezett forgalmi engedéllyel, és az utastérben nem volt gyerekülés sem; egy másfél éves kisfiú súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vissza a hűvösre

A püspökladányi rendőrök elfogták azt a 24 éves helyi lakost, aki nem tétlenkedett egy hónappal ezelőtti szabadulása óta.

 

Vérüket adták

A Szekszárdi Területi Vérellátó Központ a Dombóvári Rendőrkapitányság épületébe szervezett véradást.