Elrendelték a gyöngyösi rablás gyanúsítottjának letartóztatását

2021. 08. 23., h - 13:08
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy napon belül elfogták a 33 éves férfit.

A rendőrök egy napon belül elfogták Gyöngyösön azt az ecsédi lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2021. augusztus 19-én 21 óra 30 perc körül a gyöngyösi Róbert Károly úton hátulról odalépett egy gyalogoshoz, akinek a kezében lévő táskáját próbálta elvenni. Mivel először nem sikerült, így a férfi erősebben rángatta a táskát, majd azt kitépte az asszony kezéből és elszaladt. Az érték megszerzése közben a sértett elesett és könnyű sérülése keletkezett.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 33 éves férfi kihallgatásakor beismerő vallomást tett, továbbá elmondta, hogy a táskát a helyszín közelében átkutatta, a benne lévő pénzt és mobiltelefont magához vette, a többi tárgyat pedig ott hagyta.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a gyanúsítottat és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az Egri Járásbíróság 2021. augusztus 23-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.