Elsodorta a kerékpárost majd elhajtott a helyszínről

2022. 06. 02., cs - 12:00
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A keszthelyi rendőrök rövid időn belül azonosították a 77 éves sofőrt.

Egy 66 éves gyenesdiási férfi közlekedett kerékpárral 2022. június 1-én 10 óra 7 perckor Keszthelyen, a Tapolcai úton, Gyenesdiás felől a Vásár tér irányába, amikor egy mellette elhaladó személygépkocsi nem tartott kellő oldaltávolságot, és járműve jobb oldalával elsodorta a kerékpárost. A biciklis a baleset következtében elvesztette az eszméletét és súlyosan megsérült.

A személyautó sofőrje a balesetet követően anélkül, hogy meggyőződött volna a kerékpáros sérüléséről és az esetleges segítségnyújtási kötelezettségéről, a helyszínt az adatai hátrahagyása nélkül a Rákóczi tér irányába gépkocsijával elhagyta.

Az egyenruhások az ismeretlen személyazonosságú sofőr felkutatásába kezdtek, majd adatgyűjtést követően rövid időn belül eljutottak a balesetet okozó 77 éves keszthelyi férfihoz, akit előállítottak a Keszthelyi Rendőrkapitányságra és segítségnyújtás elmulasztása vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.