Elvitte a grillsütőt

2024. 02. 27., k - 11:40
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök szolgálati kutya segítségével fogták el az elkövetőt. 

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett miatt indított eljárást egy pétervásárai lakos ellen.

A 38 éves férfi 2024. február 25-én hajnalban bemászott egy egri ingatlan udvarába, majd egy grillsütőt, egy oszlopfúrót, illetve egyéb élelmiszereket vitt el.

A bejelentést követően a rendőröknek szolgálati kutya segítségével sikerült elfogniuk az elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók a férfi lakásában megtalálták az ellopott értékek jelentős részét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.