Emberkereskedelem és kényszermunka

2022. 12. 08., cs - 10:53
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A baranyai rendőrök egy testvérpárt gyanúsítanak azzal, hogy prostitúcióra kényszerítettek két fiatalkorú lányt Pécsett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2022. december 6-án délután Pécsett fogták el azt a két férfit, akik a gyanú szerint hirdetést adtak fel internetes oldalakon, ahol két 17 éves lányt szexuális cselekmények végzésére ajánlottak fel. A nyomozók megállapították, hogy a 39 éves férfi és 35 éves testvére kihasználva a fiatalkorúak kiszolgáltatott helyzetét anyagi haszonszerzés céljából rendszeres szexuális cselekményt végeztettek velük, majd az ebből származó pénzt a lányoktól elvették, azt felélték.

Elfogásukat követően előállították őket a rendőr-főkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. A rendőrök mindkét férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat. Ellenük emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

 

Kékek a kék bolygóért

A Pest vármegyei bűnmegelőzők a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársaival karöltve szerveztek hulladékgyűjtéssel egybekötött környezetvédelmi programot a Ráckevei (Soroksári) Duna tanösvénynél.

 

Az esztergomi rendőrök „jófogása”

A hirdetőket átverő banda tagjait az esztergomi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat Kiberfelderítési Főosztály munkatársaival együttműködve Győrben fogták el.

 

Alkalom szülte tolvajokat fogtak

A sértettek ugyan óvatlanok voltak, de a kiskunfélegyházi és a bajai rendőröknek még egy óra sem kellett ahhoz, hogy bűnelkövetők csuklóján kattanjon a bilincs.

 

Rokonait is meglopta

A karcagi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki saját rokonait lopta meg, valamint több üzletből tulajdonított el különböző használati cikkeket az elmúlt hónapokban.