Emberölés kísérlet

2022. 10. 29., szo - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az Életvédelmi Osztály munkatársai lezárták a nyomozást az éjjel-nappali boltban verekedő férfi ellen.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2021. december 26-án 1 óra körül egy 22 éves férfi újdonsült ismerősével bement egy VIII. kerületi éjjel-nappali boltba, ahol inzultálta az egyik ott dolgozó nőt. Amikor ezt meglátta a férfi társa, rászólt, majd szóváltás és verekedés alakult ki közöttük.

A nő védelmére kelő férfi az ütésektől a földre esett, az agresszív támadó ezután többször teljes erőből a fejére és a mellkasára taposott. A feltételezett elkövető ezután távozott a boltból. A sértett súlyosan megsérült, hozzá az egyik eladó hívott mentőt. Az inzultált nő nem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály rendőrei a támadót az elkövetés után 12 órával egy XXIII. kerületi lakásban elfogták és előállították. A 22 éves férfit az életvédelmi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói a verekedővel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett kísérlet miatt folytattak eljárást. A szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban pedig átadták az ügyészség részére.

​ 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.