Emberölés kísérletével gyanúsítják

2023. 09. 05., k - 13:21
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás adatai szerint szándékosan okozott tüzet házukban.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy hajdúböszörményi nővel szemben.

A nyomozás eddigi adatai alapján a gyanúsított 2023. szeptember 1-jén reggel szándékosan tüzet okozott családi házukban, tudva azt, hogy abban gyermekei is bent tartózkodtak. A tűzben 19 éves lánya és 25 éves fia égési sérüléseket szenvedett.

A hatóság az 52 éves asszonyt őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit az ügyészség javaslatára a Debreceni Járásbíróság 2023. szeptember 4-én elrendelt.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Becsapott eladó

A Csornai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen csaló ellen, aki egy internetes alkalmazáson hirdető nőt vert át.

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Fél hónap alatt 51 elfogás

A BRFK akciójában 51 embert fogtak el, köztük egy emberölés bűntett kísérlete miatt körözött férfit.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.