Emberölés Mélykúton

2019. 12. 19., cs - 00:40
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint egy 27 éves férfi ölte meg élettársát, majd öngyilkos akart lenni.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. december 18-án 22 óra körül az egyik mélykúti ingatlanban egy férfi párját - feltehetően egy késsel - megölte, majd magukra gyújtotta a házat.

Cselekménye után véget akart vetni életének. Őt sérülései ellátása céljából kórházba szállították.

A tűzoltók eloltották a tüzet, a rendőrségi helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.