Emberölés Pakson

2021. 04. 22., cs - 09:29
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába 2021. április 21-én 21 óra körüli időben érkezett bejelentés arról, hogy Pakson egy férfi baltával támadt a fiára, aki késsel védekezett. A 27 éves férfi több helyen megszúrta apját, aki olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.  A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A Dunát átúszta, a büntetést nem úszta meg

Szabálytalan autós menekült a rendőrök elől Óbudán. A sofőr egy zsákutcában kiugrott a kocsiból, és a Dunába ugorva próbált egérutat nyerni. A járőrök a Hajógyári-szigeten fogták el. Az is kiderült, hogy miért akart meglépni: a járművezetés szinte minden szabályát megszegte.

 

2+6

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves moldáv sofőr és 53 éves társa ellen, akik hat embernek nyújtottak segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki egy helyi üzletből több kozmetikai terméket tulajdonított el.