Emberölés ügyében nyomoznak a Csongrád-Csanád megyei rendőrök

2020. 06. 11., cs - 13:15
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy évekkel ezelőtt eltűnt férfi ügyében emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást a Csongrád-Csanád megyei rendőrök.

A rendőrség 2009 nyarán rendelt el körözést, miután a férfi ismeretlen körülmények között eltűnt Csongrád városából. Felkutatása nem vezetett eredményre. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 11 évvel az eltűnés után jutottak olyan információk birtokába, amelyek alapján a keresett személyt megölhették.
A rendőrök 2020. június 9-én elfogtak egy csongrádi férfit, aki a gyanú szerint megölte alkalmi ismerősét, majd egy barátja segítségével a holttestet és az elkövetés eszközeit elrejtette.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 35 éves férfit. A rendőrség őrizetbe vette és az illetékes ügyészségen előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség nevében

Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.