Emberölés Újfehértón, a rendőrök elfogták az elkövetőt

2022. 07. 29., p - 09:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított beismerte, hogy több késszúrással végzett feleségével.

A rendőrségre 2022. július 28-án 20 óra 44 perckor egy nő tett bejelentést, aki elmondta, hogy újfehértói otthonukban édesanyját eszméletlen állapotban találta, édesapját pedig érkezésekor még látta távozni autójával. A mentőszolgálat helyszínre ékező munkatársai már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani, ami vélhetően a testét ért több szúrás okozta sérülés miatt következett be.

A rendőrök az elvégzett helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A szabolcsi nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, és a feltételezett elkövető, a férj felkutatását, aminek eredményeképpen néhány órán belül, 2022. július 29-én 4 óra 58 perckor az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett elfogták.

T. László 51 éves újfehértói lakost emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, és elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, több konfliktus volt közöttük, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében egy konyhai késsel több esetben megszúrta őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.

 

Pozitív értéket jelzett a szonda

Debrecen külterületén történt anyagi káros baleset vasárnap reggel. Az egyik sofőrnél jelzett a szonda, a rendőrök eljárást indítottak vele szemben.

 

Kiiktatva

Embercsempészetre szakosodott 8 tagú bandát számoltak fel a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök.