Emberölés Zuglóban

2024. 02. 08., cs - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Édesanyját ölhette meg egy férfi Budapesten, a rendőrök elfogták, jelenleg kórházban őrzik.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségen 2024. február 7-én 20 óra 30 perc körül, hogy nem tudta az édesanyját elérni, ezért felkereste zuglói lakásán, ahol holtan találta az asszonyt.

A fővárosi rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, melynek során megállapították, hogy a 69 éves nő halálát bántalmazás okozhatta. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A beszerzett adatok alapján a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, az áldozat fiát, akit XIII. kerületi lakásán két és fél órán belül – a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen – elfogtak. Az 51 éves S. Tibor feltehetően begyógyszerezte magát, ezért a mentők kórházba vitték, ahol jelenleg is rendőrök őrzik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.