Engedély nélkül vitte el munkaadója autóját az eltiltott sofőr

2020. 03. 30., h - 13:16
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai egy 18 éves egyházaskeszői férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök 2020. március 28-án délelőtt Balatonalmádi belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 18 éves egyházaskeszői lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Járásbíróság ittas járművezetés miatt, a Pápai Rendőrkapitányság pedig engedély nélküli vezetés miatt eltiltotta a járművezetéstől. A férfi elmondta a rendőröknek továbbá azt is, hogy az autót munkaadójától hozta el annak tudta és beleegyezése nélkül. A járőrök a sofőrt ezután előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene jármű önkényes elvétele vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás, illetve a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult vele szemben.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.