Esélye sem volt

2022. 12. 14., sze - 09:19
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Megpróbált elmenekülni a tatabányai rendőrök elől a körözött férfi, de nem jutott messzire.

Drónt és kutyát is bevetettek a tatabányai rendőrök egy körözött személy elfogásakor 2022. december 13-án. A nyomozók kora reggel jelentek meg a férfi bicskei otthonánál, aki, amint meglátta a közeledő rendőrautókat, kiugrott a háza ablakán és futásnak eredt. V. János átmászott a kerítésen és a közeli fás terület felé menekült. A nyomozók kutyával és drónnal követték a férfi nyomát, akit az egyik szomszédos ház fészerében megbújva találtak meg. A 48 éves helyi lakost elfogták és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A gyanú szerint a férfi 2021 decemberében tört be egy vértesszőlősi családi házba, ahonnan készpénzt és ékszereket lopott el. A tatabányai nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. Bujkálásának a tatabányai nyomozók vetettek véget. V. János ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, őrizetbe vétele mellett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.