Éveken át bántalmazta feleségét

2021. 12. 23., cs - 10:10
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök a férfi ellen eljárást indítottak.

Egy elkeseredett taszári nő 2021. december 22-én feljelentést tett válófélben lévő férje ellen, aki előző nap délután a karácsonyi bevásárlás miatti veszekedés során meglökte, kezeit hátra csavarta és meg is ütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett. Az adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy nem elszigetelt esetről van szó, a házastársak együttélése során az 56 éves férfi korábban már többször szóban és tettleg is bántalmazta párját.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a halmozó

Engedély nélkül elvitt autóval balesetet okozott, ivott és a járművezetéstől is eltiltották azt a 41 éves kompolti férfit, akinek személyi szabadságát a dunakeszi rendőrök korlátozták.

 

Lezárt ügyek: kétszer is kirabolta áldozatát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a fiatalkorúval szemben folytatott le, aki két egymást követő napon is kirabolt egy férfit.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A rendőrök elfogtak két litván állampolgárt, akik 28 illegális migránst akart Nyugat-Európába szállítani.