Fedélzeti kamerafelvétel alapján azonosították a szabálysértőt

2022. 01. 01., szo - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság befejezte az eljárást azzal az autóssal szemben, aki a nyáron a menetiránnyal szemben hajtott le a Carl Lutz rakpartról.

A felvétel készítője a videót a Budapesti Autósok Közösségének juttatta el, akik azt a rendőrség rendelkezésére bocsátották; ez alapján a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága szabálysértési eljárást indított.

Az angyalföldi rendőrök azonosították a szabálytalanul közlekedő 45 éves férfit, aki 2021. július 13-án a Carl Lutz rakparton a kijelölt gyalogátkelőhelyen áthajtva a menetiránnyal szemben közlekedett. A férfi az elkövetett szabálysértések miatt pénzbírságot kapott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Autósok Közösségével együttműködve hivatalból eljárást indít minden olyan szabálytalanul közlekedő sofőrrel szemben, akiről felvétel készül.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.

 

Embercsempész bukott le Tolna megyében

Dunaszentgyörgy térségében állítottak meg a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei egy taxit, melyben a sofőr 5 illegális migránst szállított.