Fél órán belül elfogták

2021. 05. 04., k - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az elkövető egy ferencvárosi villamosmegállóban rabolt.

Egy 22 éves nő tett bejelentést a rendőrségre 2021. május 1-jén, hogy 13 óra 30 perc körül Budapest IX. kerületében, egy Ferenc körúti villamosmegállóban egy férfi késsel a kezében pénzt követelt tőle és párjától. Az elkövető az összeg megszerzése után felszállt a villamosra. A rablás során nem sérült meg senki.

A IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói fél órán belül azonosították a 23 éves R. Gergőt, akit néhány megállóval távolabb elfogtak. A fiatalt felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

A fővárosi közösségi közlekedés biztonsága érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal együttműködve rendszeresen ellenőrzi az egyes járatokat és azok útvonalait.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.