Fél órán belül rendőrkézen

2022. 03. 08., k - 11:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Templom udvarról, háborús menekülteknek szánt adományt lopott három férfi Zalaegerszegen.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2022. március 6-án, a délutáni órákban Zalaegerszegen, a Rózsák terénél a Református parókia udvarára két férfi bemászott, és az ott elhelyezett, háborús menekülteknek szánt adományokat ellopták. A férfiak a hat doboznyi adományt a táskáikba pakolták, majd azokat a kerítésen keresztül egy harmadik társuknak adogatták ki, amikor a lelkész tetten érte őket, de a három férfi elfutott.           

A kiérkező rendőrök, adatgyűjtést követően fél órán felül elfogták és előállították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a három férfit, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. Az eltulajdonított adományok hiánytalanul megkerültek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.