Feladta magát

2021. 05. 19., sze - 19:59
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Elfogatóparancs volt a férfi ellen, aki a gyanú szerint gumilövedékes pisztollyal megsebesítette ismerősét Budapesten – önként jelentkezett a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. május 18-án 20 óra 6 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfit meglőttek; két férfi között szóváltás alakult ki, és egyikük gumilövedékes fegyverrel megsebesítette vitapartnerét.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A 25 éves férfi a körözés alapján önként jelentkezett a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon; ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytatják az eljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1+4

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen az 50 éves ukrán sofőr ellen, aki négy embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Frissített

A tegnap esti, M5 autópályán történt, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit pontosították a helyszíni szemle adatai.

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 29 éves moldáv sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.