Feladta magát

2021. 05. 19., sze - 19:59
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Elfogatóparancs volt a férfi ellen, aki a gyanú szerint gumilövedékes pisztollyal megsebesítette ismerősét Budapesten – önként jelentkezett a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. május 18-án 20 óra 6 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfit meglőttek; két férfi között szóváltás alakult ki, és egyikük gumilövedékes fegyverrel megsebesítette vitapartnerét.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A 25 éves férfi a körözés alapján önként jelentkezett a VIII. Kerületi Rendőrkapitányságon; ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytatják az eljárást. A férfi elszámoltatása folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.