Felborította a postást

2019. 04. 09., k - 09:05
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. december 1-jén 12 óra körül, ami szerint Hajdúböszörmény, Nánási utca és Kert utca kereszteződésében két nő között szóváltás alakult ki. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, majd előállítottak egy helyi lakost. A nyomozás adatai szerint B. Ferencné az utcán kerékpározó postást felborította, majd a haját megtépte és a korábban kölcsönadott 5000 forintját követelte tőle. A rendőrök kihallgatták a 72 éves nőt, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vele szemben önbíráskodás bűntett és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt folytatott nyomozást. A rendőrök a vizsgálati szakaszban szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.