Felderítették

2023. 06. 02., p - 12:29
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.

Jelentős értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy 48 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a helyi illetőségű elkövető 2022. február 21-én délelőtt nyílászáró benyomásával egy Feketehegyi családi házba bejutott, és onnan 25 millió forint készpénzt tulajdonított el. A sértett a bűncselekményt észlelve a rendőrségen feljelentést tett.

A nyomozók a helyszínen szemlét tartottak, a szükséges bizonyítékok beszerzése érdekében nyomokat rögzítettek, adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki és szakértőket vontak be az eljárásba. A kitartó felderítő munka után 2022. június 1-jén lakóhelyéről előállították a feltételezett elkövetőt, T. Attilát, és gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök vagyonvisszaszerzés keretében az elkövető öt gépjárművét lefoglalták, továbbá zár alá vették több ingatlanát is.

A székesfehérvári nyomozók az eljárásban szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadták.

.....

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.