Felesége életére tört, a szabolcsi rendőrök elfogták

2021. 02. 28., v - 10:54
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés bűntett kísérlete miatt kell felelnie a tiborszállási férfinak.

Munkahelyéről tartott hazafelé a férjétől válófélben lévő tiborszállási nő 2021. február 25-án este. A házukhoz közeledett, amikor arra lett figyelmes, hogy az utca végéből egy gépkocsi, amelynek fényszórói az esti sötétség ellenére nem működtek elindult, és nagy sebességgel felé tartott. A nő az utolsó pillanatban reagált, amikor felismerte, hogy a férje autója közelít felé bőgő motorral. Félreugrott, így csak az egyik lábát érte az ütközés, aminek következtében könnyű sérülést szenvedett. A ház felé igyekezett, hogy mielőbb kerítésen belül legyen, mert a férfi tovább hajtott ugyan, de megfordult, és gyorsan közeledett. Az asszonynak sikerült a kapun belülre kerülnie, éppen amikor az autó a kerítésnek csapódott. A férfi mielőtt elhajtott kikiabált az autóból, és halálosan megfenyegette feleségét. A rendőrök a bejelentés után tiborszállási tartózkodási helyén rövid időn belül elfogták a 45 éves férfit, aki távoltartás hatálya alatt támadt rá az asszonyra. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával H. S.-t gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bevetették a drónt a jászságban

A közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabályszegések visszaszorítása érdekében ellenőrizték a járművezetőket a rendőrök.

 

Lezárt ügyek: Mélyzseb

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy üzletekben üzletszerűen tolvajló nővel szemben folytatott.