Felkutatták a kosztalanítót

2022. 02. 05., szo - 12:09
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Rongálás miatt hallgatták ki gyanúsítottként az érdi nyomozók azt a 20 éves férfit, aki kocsija után az autómosó kezelőpaneljét is lemosta. Az elektronika tönkrement.

Egy érdi mosóhoz gurult be 2022. január 27-én személyautóval a 20 éves férfi. Tisztává varázsolta a kocsit, majd a mosópisztollyal kezében a kezelőpanel felé indult. Ahelyett azonban, hogy visszarakta volna, vízsugarakat lövellt vele a panelre. Miután végzett, beült a kocsiba és elhajtott. A készülék elektronikája nem bírta a zuhanyt, működésképtelenné vált, a kárt 150 ezer forintban határozta meg a tulajdonos.

Az érdi rendőrök néhány nap alatt azonosították a kezelőpanelt mosópisztollyal ártalmatlanná tevő férfit. A 20 éves, helyi lakos kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekményt, állítása szerint koszosnak ítélte a pénzbedobó nyílást, ezért önként vállalkozott a lemosására. A sáros, koszos nyílást megtisztította, jobb híján az egyébként is kéznél lévő mosópisztollyal.

A férfi ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset a 81-es számú főúton

Magyaralmás térségében négy gépjármű ütközött össze, a gépjárművezetők Fehérvárcsurgó, illetve Bodajk felé kerülhetik el a baleset helyszínét.