Fellökték, majd kirabolták az idős asszonyt

2018. 02. 01., cs - 04:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök fél napon belül azonosították és elfogták mindhárom gyanúsítottat.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három helyi lakos ellen.

A nagykanizsai Vásárcsarnok egyik kijáratánál 2018. január 31-én 9 óra 27 perckor egy 70 éves nőt fellökött három ismeretlen fiatal, a földön fekvő sértettől elvették a táskáját - a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt -, majd elszaladtak. Az asszony a rablás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A nagykanizsai nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, aminek eredményeként 10 óra 55 perckor elfogták a 22 éves és a 23 éves gyanúsítottat, fiatalkorú társukat pedig 17 óra 25 perckor. Mindhárom férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásuk megkezdődött.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A véleménynyilvánítás szabad, Budapest megbénítása továbbra sem

A korábbi szervező újra bejelentette, hogy augusztus 20-ától elfoglalná a fővárosi rakpartokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ismét előíró-korlátozó határozatot hozott, melynek értelmében továbbra is tilos traktorokkal Budapest belvárosába vonulni vagy traktorokkal a rakpartokat elfoglalni.

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.