Félrement az üzenet

2019. 11. 27., sze - 10:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Két nő a börtönbe integetett és kiabált be, élettársaik helyett a rendőrök válaszoltak nekik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály járőrei a Maglódi úton 2019. november 25-én délután autóval járőröztek, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet előtt kiabál és integet két nő, akik így próbáltak kapcsolatot teremteni a börtönben lévő párjaikkal.  

Amikor a rendőrök igazoltatták őket kiderült, hogy mindkét nő ellen elfogatóparancs van érvényben. Egyikőjüket tartózkodási helyének megállapítása, másikat pedig szabálysértési elzárás miatt keresték.

A rendőrök előállították a X. kerületi Rendőrkapitányságra 19 éves pándi és a 22 éves ipolyszögi nőt, velük szemben szabálysértési eljárást indítottak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.