Fémhulladékot lopott egy nyírteleki telephelyről

2022. 03. 31., cs - 10:05
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az eltulajdonított értékek eladása közben fogták el a nyíregyházi nyomozók.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. március 30-án elfogták K. J. 20 éves nagycserkeszi és J. J. 51 éves nyíregyházi lakost. A nyomozás adatai szerint a nagycserkeszi férfi, betört egy nyírteleki telephelyre 2022. március 25-e és március 28-a között, ahonnan az egyik raktárban tárolt ipari fémhulladékot, láncfűrészt és hosszabbító kábeleket tulajdonított el. K. J. a lopott értékeket az 51 éves ismerősének akarta értékesíteni, ekkor fogták el őket a nyomozók.

K. J. 20 éves nagycserkeszi lakos ellen lopás bűntett, míg J. J. 51 éves nyíregyházi lakos ellen pénzmosás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás. A nyíregyházi nyomozók a 20 éves férfit őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.