Fiatalkorú munkatársnőjével erőszakoskodott

2022. 09. 05., h - 10:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy belvárosi étterem mosogatóhelyiségében fogdosta 17 éves kolléganőjét egy afgán férfi. A lánynak sikerült elmenekülni, a gyanúsítottat a budapesti rendőrök őrizetbe vették.

Tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntett miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. szeptember 1-ére virradóan egy V. kerületi gyorsétterem mosogatóhelyiségében egy ott dolgozó fiatal férfi hátulról erőszakosan fogdosni kezdett egy szintén ott dolgozó 17 éves lányt. A lány ellenkezett, a férfi ennek ellenére megpróbálta róla levenni ruháját. A sértettnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor belépett a főnökük. A belvárosi rendőrök az étteremben fogták el az oltalmazotti státuszban Magyarországon tartózkodó 23 éves afgán állampolgárt. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint ő csak csiklandozta kolléganőjét. Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.