Fiatalkorú munkatársnőjével erőszakoskodott

2022. 09. 05., h - 10:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy belvárosi étterem mosogatóhelyiségében fogdosta 17 éves kolléganőjét egy afgán férfi. A lánynak sikerült elmenekülni, a gyanúsítottat a budapesti rendőrök őrizetbe vették.

Tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntett miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. szeptember 1-ére virradóan egy V. kerületi gyorsétterem mosogatóhelyiségében egy ott dolgozó fiatal férfi hátulról erőszakosan fogdosni kezdett egy szintén ott dolgozó 17 éves lányt. A lány ellenkezett, a férfi ennek ellenére megpróbálta róla levenni ruháját. A sértettnek akkor sikerült elmenekülnie, amikor belépett a főnökük. A belvárosi rendőrök az étteremben fogták el az oltalmazotti státuszban Magyarországon tartózkodó 23 éves afgán állampolgárt. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint ő csak csiklandozta kolléganőjét. Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

 

Segítsen, ha felismeri!

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

40 kilométer 20 perc alatt

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

 

Egy nap alatt rendőrkézen

A gyanú szerint egy férfi betört egy műterembe és egy cukrászdába Debrecenben. A helyi nyomozók 24 órán belül elfogták.