Fiatalkorúak raboltak csoportosan

2023. 12. 11., h - 09:58
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A várpalotai rendőrök és a Veszprém vármegyei kollégáik közösen fogták el a középiskolás tanulókat.

Egy Várpalota közeli település oktatási intézményében tanuló diákok vettek el egyik társuktól pénzt 2023. december 5-én. A fiatalok a 21 éves sértettet az iskola mosdójába hívták, ahol az egyik fiú belenyúlt a megfélemlített diák kabátzsebébe és elvette a pénzét. A két társ támogatta barátjukat a cselekményben, és fellépésükkel, kijelentéseikkel elérték, hogy a sértett engedelmeskedjen.

A három középiskolást a várpalotai és a Veszprém vármegyei rendőrök közösen elfogták és előállították a Várpalotai, illetve a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett rablás bűntette megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. A 15 éves veszprémi, a 16 éves hajmáskéri és a 17 éves csőszi fiatalokat a nyomozók őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.