Flexelni akartak - Kölcsönkért szerszámmal akartak katalizátort lopni

2021. 12. 06., h - 10:27
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Sarokcsiszolót kért kölcsön az a férfi és fiatalkorú társa, akik egy autóról akarták levágni a katalizátort. A bejelentést követően a miskolci rendőrök a helyszínen azonosították, majd elfogták a férfit és a társát.  

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 30 éves helyi férfivel, és fiatalkorú társával szemben. A gyanúsítottak 2021. november 26-án 10 óra 15 perc körül Miskolcon, egy társasház előtt parkoló autóról akarták leszerelni a katalizátort. A művelethez egy közeli építkezésről akartak sarokcsiszolót kölcsönkérni. S, mivel nem kaptak a férfi és társa egyéb eszközökkel próbálkozott, de ezúttal sem jártak sikerrel.

A páros próbálkozásait azonban filmre vették, így az időközben értesített rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták majd előállították őket a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a párost gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.

 

Hiába bújt el, a rendőrök elfogták

A kiskunhalasi rendőrök a földön, a házak tetején, a Készenléti Rendőrség drónja a levegőből kereste az elkövetőt. Munkájukat a város térfigyelő rendszere is segítette.