Fogyasztották és árulták, a rendőrök elfogták őket

2021. 11. 06., szo - 07:47
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség egy férfit és élettársát Orosházán.

Békés megyében 2021. november 5-én kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit és nőt fogtak el a rendőrök. A 38 éves férfi és a 22 éves nő a nyomozás eddigi adatai szerint többször adtak el másoknak a növényi törmelékből és rendszeresen fogyasztottak is belőle. A rendőrök két vásárlót közvetlenül azután állítottak meg, hogy a kábítószer gyanúját keltő anyag átadása megtörtént.  A lakás átkutatásakor pedig az anyag csomagolásához, adagolásához, fogyasztásához szükséges eszközöket is foglaltak le. Az orosházi férfit és nőt a rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A nő kihallgatásán elismerte, hogy többször adott el másoknak a növényi törmelékből és rendszeresen fogyasztott is belőle. A nyomozók a két vásárlót gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.