Földből nőtt kanapé

2023. 04. 03., h - 15:38
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Beteget jelentett, miután egy kerepesi birtok földjéből kiásta a kincseket az a férfi, akit a rendőrség lopás elkövetésével gyanúsít.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 31 éves sajónémeti férfival szemben. A gyanúsított 2023. március 24-én is, illetve ezt megelőzően egy kerepesi birtokon vállalt alkalmi munkát. A férfi aznap a porta területén a földből kiásott két pénzkazettát, amelyekben ékszerek, illetve régi, forgalomból kivont pénz volt.

A férfi azonnal beteget jelentett, majd hazautazott az élettársához. Sajónémetiben a fémkazetták tartalmának katalogizálása után a lejárt forintokból közel kétmillió forintot beváltottak, amiből mobiltelefonokat, kanapét, és autót is vásárolt a pár.

A helyi körzeti megbízott által beszerzett információk alapján a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás eredményeként a rendőrök lefoglalták a még be nem váltott, és már lejárt forintokat, illetve az ékszereket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.