Forró nyomon

2023. 03. 23., cs - 10:49
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

A rendőrségre 2023. március 22-én reggel érkezett bejelentés, miszerint egy tokodi ház ajtaját ismeretlen személy megpróbálta felfeszíteni. Az elkövető nem tudott bejutni az ingatlanba, de az ajtón láthatóak voltak a feszegetés nyomai. A kiérkező rendőrök azonnal elkezdték az adatgyűjtést, tanúkat hallgattak meg. A nyomok egy közeli utcában lakó férfihoz vezettek, akinek egy órával később már kopogtattak is az ajtaján. I. István bevallotta az egyenruhásoknak, hogy ő akart betörni a házba, azért, hogy lopjon onnan. Mivel nem sikerült bejutnia, hazament és lefeküdt aludni. A 22 éves férfi a fejszét is megmutatta a rendőröknek, amivel az ajtót megpróbálta befeszíteni.

I. Istvánt a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, aki részletes beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem zavarta az eltiltás

Nem vezethetett volna, mégis volán mögé ült egy férfi Esztergomban. Ráadásul több mint 200.000 forintnyi pénzbírságot is felhalmozott.

 

Komplex portyaszolgálat Miskolcon

Portyaszolgálatot tartottak a rendőrök Miskolcon. A Miskolci Rendőrkapitányság kiemelt fontosságúnak tartja a közbiztonságot, és az itt élők nyugalmát, így a jövőben is számítani lehet hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 

Lopás miatt keressük

A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő elfogása érdekében.

 

193-mal előzött

A Vas vármegyei rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a kiemelt baleseti okokra, így rendszeresen hajtanak végre sebesség-ellenőrzéseket a balesetveszélyes útszakaszokon.

 

Lezárt akta: Gyanús utalások

A paksi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 49 éves férfit gyanúsítottak meg információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett elkövetésével.