Forrónyomon

2023. 03. 17., p - 07:39
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Hiába próbálta nehezíteni a felderítést, az érdi nyomozók néhány óra leforgása alatt azonosítottak és elfogtak egy betörőt.

Egy Sárd utcai ingatlan tulajdonosa kért rendőri intézkedést, miután 2023. március 10-én azzal szembesült, házának egyik ablakát valaki betörte és a szobákban mindent feldúlva jónéhány elektronikai eszközét elvitte. Az áldozat szerint kára elérte a 1,5 millió forintot.

A bűncselekmény elkövetését percre pontosan meg lehetett határozni, mivel a férfi kiiktatta a ház riasztóját, és megrongálta a biztonsági kamerát. Igyekezett megnehezíteni a rendőrök dolgát, gondolta, így nem sikerül majd nekik az azonosítás. Alábecsülte őket.

Az érdi nyomozók nem sokkal később már otthonának ajtaján kopogtattak, lakásán két digitális fényképezőgépet lefoglaltak, amelyek a betörésből származtak.

K. Jánost előállították, kihallgatásán beismerő vallomást tett. Részletesen taglalta az elkövetés mozzanatait, illetve menekülését.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.