Főútra dőlt a kivágott fa

2019. 05. 04., szo - 06:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A móri rendőrök befejezték a vizsgálatát annak az ügynek, amely során egy kivágott fa az útra dőlt, és egy arra járó kamion nekiütközött.

A móri rendőrök arról kaptak bejelentést 2019. március 14-én délután, hogy Fehérvárcsurgó külterületén, a 81-es főúton az út mellett kivágott fának ütközött egy kamion. A rendőrök kiérkeztek, és megállapították, hogy az út mellett fakitermelési munkát végző 37 éves karcagi K. Lajos egy 45 cm átmérőjű nyárfát vágott ki úgy, hogy nem gondoskodott a főút forgalmának jelzőőrrel történő irányításáról. A fakivágás során a nyárfa a főútra dőlt, és az úton haladó kamion annak nekiütközött. A teherautó sofőrje még időben észlelte mindezt, és próbálta elkerülni az ütközést, de a járművel a kidőlt fának ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A Móri Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indított eljárást, majd a karcagi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!

 

Emberölés Mánfán

Bűncselekmény áldozata lett egy 26 éves nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt – a nő 39 éves élettársát – a helyszínen elfogták.