Fővárosi edzőtermek öltözőiből lopott – a rendőrség elfogta a gyanúsítottat, és lezárta az ügy vizsgálatát

2020. 12. 08., k - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Volt, hogy a szekrényből elvitt kulccsal a sértett lakásába is bejutott a tettes.

Két XVI. és egy XV. kerületi edzőterem öltözőjéből loptak 2019 őszén. Az elkövető öltözőszekrényeket feszített fel, és vitt mindent, amit talált: pénzt, telefont, elektronikai eszközöket, iratokat, kulcsokat, szemüveget. Az egyik helyszínről eltulajdonított bankkártyáról pénzt is tudott felvenni, mert mellette volt a PIN kódja is. A sértett kulcsával elment annak lakására (a címet a szekrényben talált okmányokból tudta), és innen is lopott. A bűncselekményekkel okozott kár megközelíti az egymillió forintot.

A feltételezett elkövetőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitányság azonosította. H. Tamás 28 éves gyömrői lakossal szemben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, az iratokat az ügyészségnek küldik meg.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.